• 2024-03-14
  • Nätverksträff

Att skapa ett hjärtsäkert Västra Hamnen

Idag samlades vi för årets andra nätverksträff, denna gång på Kockum Fritid. Här diskuterade och utforskade vi hur Västra Hamnen kan bli en hjärtsäker zon. Hjärtat av samhället stod i fokus när Maria Sundqvist från Kris & Hjärta höll ett kort men värdefullt föredrag om att arbeta tillsammans för ett hjärtsäkrare samhälle och de befintliga initiativ som finns idag.

Efter föredraget samlades deltagarna i mindre grupper för att brainstorma och dela idéer om hur vi kan gemensamt arbeta mot målet att göra Västra Hamnen till en plats där alla känner sig trygga i en eventuell hjärtincident. Från att öka medvetenheten om hjärt- och lungräddning (HLR) till att installera hjärtstartare på strategiska platser, fanns en mängd kreativa förslag och visioner för att främja säkerheten i vårt samhälle.

Tack till alla som deltog och bidrog till en trevlig nätverksträff. Håll ögonen öppna för kommande evenemang och nätverksträffar!

Läs en sammanfattning av dagen här.

Bli medlem

Förverkliga din idé

Anmälan

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Hantering av personuppgifter