Aktuellt

Vi gillar dina svar!

Vi mappar upp VH

Denna höst har vår medlem Zero Print under ett par veckors tid studerat och via workshops undersökt vilka ytor som skulle kunna vara möjliga och intressanta för att addera/ aktivera för att skapa en ännu mer levande stadsdel.

HAVE A SHARE 28 / 11 / 18

Onsdagen den 28 nov. samlade vi nätverket för en sista träff för detta år. Platsen var Varvsstaden och vi formade träffen kring fyra workshops med olika tema inom delningsekonomi, testbäddar och klustersamverkan.

Mobility Challenge 2018

Fredagen den 16 november rullade vi ut den röda mattan från WTC Jungmansgatan och samlade alla tävlande. Priserna delades ut av jurymedlem Hanne Birk från Varvsstaden och Patrik Engfors från Skånetrafiken. Tack alla tävlande för er närvaro och ert engagemang. Låt oss fortsätta inspirera varandra och skapa positiva förändringar i stadsmiljön. Fler bilder hittar ni på vår FB-sida.

Visit Varvsstaden

Onsdagen den 28 november möts vi för årets sista nätverksträff i mäktigaste Varvsstaden.
Denna gång samlas vi kring en workshop där vi bjuder in er att bidra med era utmaningar inom era organisationer eller vardagliga situationer under en dag/vecka/år i Västra hamnen.

Vita Örn

Vi är stolta över nätverkets nya medlem Vita Örn som med sin  fastighet Klyvaren 3 belönades med Malmö stads stadsbyggnadspris Gröna Lansen pris, för ett miljömässigt hållbart och klimatsmart byggande

Tyck till fram till 30/11