Presentation från Stadskontoret, Omvärld och Näringsliv.
  • 2022-05-15
  • Nyheter

Nätverksträff 13/5 2022

Under torsdagsmorgonen bjöd Västra Hamnen – Have it all in till nätverksfrukost på Media Evolution.

Temat för dagen var evenemang och hur man kan bygga upp sin destination med hjälp av evenemang i sitt närområde. För att tala om detta intressanta ämne bjöd vi in Anna Åmvall och Therese Herman från Stadskontoret, Omvärld och Näringsliv.

Men innan ordet gavs till Anna och Therese var det dags för vår nya medlem Footprint Level att presentera sig. Mats och Cynthia berättade för oss vad Footprint Level om deras mål med att driva på utvecklingen till en mer hållbar framtid. För att lyckas med detta utvecklar de tjänster till företag som ska hjälpa de med att spåra och minska deras klimatavtryck utan att vara en pekpinne.
Vi tackar för en trevlig morgon med härligt mingel, god frukost och intressanta samtal. Nästa nätverksträff är torsdag den 9 juni i samband med föreningens årsmöte, inbjudan kommer inom kort. Varmt välkomna!

Bli medlem

Förverkliga din idé

Anmälan

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Hantering av personuppgifter