Temat för nätverksträffen "Framtidens kuststad"
  • 2023-05-15
  • Nyheter

Nätverksträff 12/5

I fredags höll vi terminens tredje nätverksträff denna gången på Media Evolution City med temat Framtidens Kuststad. Som alltid bjöds det på god frukost, intressanta föredrag och bra nätverkande.

Morgonen inleddes av Viktoria Morén, enhetschef för Utvecklingsenheten på Fastighets- och gatukontoret. Viktoria berättade om stadens visioner om Malmö som kuststad både för besökare och för stadens invånare.

Efter Viktoria tog Michael Palmgren vid. Michael är grundare och ansvarig för Marint Kunskapscenter. Han berättade om hamnbassängerna i Västra Hamnen, hur de jobbar för att få nytt liv på havsbottnen, hur en levande havsbotten främjar en hållbar utveckling och att man inom en snar framtid kan ta ett svalkande dopp mitt i staden.

Sist ut under morgonen var Anna Neuhauser och Lars Malmgren som berättade om visionen med att göra en pir i Västra Hamnen med olika aktiviteter och möjligheter för både turister och boende.

Nästa spännande nätverksträff är 1/6 då är temat Varvsstaden. Är du intresserad av att bli medlem? Klicka här och fyll i kontaktformuläret.

Bli medlem

Förverkliga din idé

Anmälan

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Hantering av personuppgifter