• 2024-04-17
  • Nyheter

Pilotprojekt om mikromiljöer

För att förstärka gemenskapen och utveckla våra utomhusmiljöer och mötesplatser i Västra Hamnen har vi lanserat ett pilotprojekt som kallas för ”Mikromiljöer”. Genom att interagera med platsens användare och samla deras åsikter och förslag syftar projektet till att gradvis förbättra en plats i taget i stadsdelen.

Processen börjar med inledande diskussioner med en representativ fokusgrupp, följt av samtal, utveckling och experiment av idéerna genom en öppen dag med temporära aktiviteter på den utvalda platsen. Slutligen, baserat på feedback och resultat, kommer vi att aktivt förespråka för genomförande av de mest populära idéerna hos olika aktörer inom vårt nätverk. Först ut är området vid WTC och Religen1.

Är du intresserad av att vara en del av vår fokusgrupp? Deltagande tar inte mer än en timme och vi bjuder på en kopp kaffe på platsen. Vid intresse, kontakta pilotens projektledare Gustav Magnusson på gustav.magnusson@forelize.com. Om du inte vill vara med i fokusgruppen men ändå vill delta, är du mer än välkommen att delta i vår enkät. Alla svar är värdefulla!

Bild på området vid world trade center i Västra hamnen.

Om pilotprojektet blir framgångsrikt kommer vi att utvärdera fler utomhusmiljöer i området. Håll utkik efter datum då vi aktiverar platsen med aktiviteter.

Bli medlem

Förverkliga din idé

Anmälan

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Hantering av personuppgifter