Lusten, närvaron och det feminina ledarskapet

Frukost hos United Spaces

Varmt välkommen på en lustfylld start på det nya året där du får utforska din fulla potential som kvinna och ledare och lära dig verktyg som du kan använda för att få ett mer lustfyllt, kraftfullt och busigt 2019!

Eventet är gratis men du behöver anmäla dig här: https://frukostfeminintledarskap10jan.confetti.events/

Vi vill ge dig en direktupplevelse av hur ett förkroppsligat ledarskap med sin bas i lusten och närvaron kan se ut rent praktiskt där glimten i ögat och kraft kombineras med övningar för inre reflektion och ett djupare självledarskap. Det feminina, närvarande och förkroppsligade ledarskapet är nämligen exakt vad som behövs för att få den passion, kraft och riktning som behövs för att hantera näringslivets nya decentraliserade organisationsformer och en allt högre komplexitet. När du som kvinna låter lust istället för prestation vara drivande frigörs en enorm outnyttjad potential. Nyckeln är kontakten med din kropp – och med det mest intima som vi kallar din juvel.

Årets första veckor är fyllda av potential utifrån möjligheten att öppna upp för det nya och våga tänka och skapa bortom det vanliga. Det feminina ledarskapet är ett nytt paradigm inom självledarskapet och du som deltar får möjligheten att praktisera några av dess verktyg på plats.Vi som arrangerar har alla en bakgrund från näringslivet och som ledare. Vi har upptäckt den fantastiska kraften som frigörs ju närmare lusten och kroppen/sensualiteten/juvelen/sexualiteten vi lever.

Ju mer vi upplever denna kraft, i oss själva och hos hundratals kvinnor, desto mer övertygade blir vi om att det feminina ledarskapet är precis vad näringslivet behöver idag. Därför vill vi få med så många kvinnor som möjligt i det här utforskandet som också är en praktik och en väg i sig; vi vill skapa ett fält av medveten lustfylld energi. Första steget är att gå en 6 veckors initiering till det feminina ledarskapet, en kurs som du kan läsa mer om här. Denna frukost är ett smakprov på de moment som du får utforska djupare under kursen.

Varmt välkomna på en lustfylld frukost där du får utforska din fulla potential som kvinna och ledare.

Lovisa Alsén, Fanny Norlin & Mia Öhrn

___________________________
Vi kommer att servera frukost från 07:30, workshopen börjar 08:00.

Vi har begränsat med platser så du behöver anmäla dig här https://frukostfeminintledarskap10jan.confetti.events/ för att säkra din plats. Eventet är gratis men vi ber dig att avboka din plats vid förhinder minst 72 h innan eventet, för att säkra att de kvinnor som står på väntlistan får din plats. För de som inte dyker upp utan att avboka tar vi ut en avgift på 300 sek.

Vi kommer även att ordna event i göteborg den 11 januari:
https://frukostfeminintledarskap11jan.confetti.events/
och stockholm den 16 januari: https://frukostfeminaledarksapet16jan.confetti.events